Medverkande företag

Medverkande företag

Välkommen att besöka oss i utställningen på Skogsbrand 2024

MSB

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB, stärker samhället i att förebygga och hantera olyckor, kriser och konsekvenser av krig. Vi värnar människors liv och hälsa, samhällets funktionalitet och grundläggande värden som demokrati, rättssäkerhet och mänskliga rättigheter. Högt förtroende och nära samarbete med aktörerna gör att vi lyckas.

Brandskyddsföreningen

Brandskyddsföreningen är en allmännyttig ideell förening som, tillsammans med de lokala brandskyddsföreningarna och våra medlemmar, arbetar och driver opinion för ett brandsäkert och hållbart Sverige. Vi är ett opartiskt och branschöverskridande kunskapscentrum som ökar framtidens brandsäkerhet och minskar samhällets skadekostnader, bland annat genom kunskapsspridning, utbildning, restvärderäddning, besiktning och konceptet Heta Arbeten®.

Brandskyddsföreningen arbetar fram gemensamma normer och regelverk för olika branscher samt stödjer forskning och utveckling inom brandsäkerhetsområdet.

Bio-Circle

Vi arbetar med framtidsorienterade projekt inom miljöskydd, bioteknik och ytkemi, med en egen FoU-avdelning och i samarbete med universitetet i Bielefeld. Utgångspunkten för detta vetenskapliga arbete och denna utveckling är kundernas behov och de frågor som finns på morgondagens marknad. Under de senaste åren har vi därför fokuserat på att utveckla alternativa rengöringsmedel, med minskning av VOC (flyktiga organiska ämnen = lösningsmedel) som mål på medellång och lång sikt.

Brandskyddslaget

Brandskyddslaget är Sveriges ledande brandskyddskonsulter och vi hjälper våra kunder med brandskydd, riskhantering, brandlarmsprojektering, besiktning brandlarm och sprinkler. Och vi är, som hörs på namnet, ett lag. Vi är hängivna lagspelare som alltid gör vårt bästa och håller det vi lovar.

Tillsammans arbetar vi varje dag för att hitta nya lösningar som sparar tid, pengar och som framför allt skapar trygga miljöer och minimerar risker så att ingen människa eller byggnad kommer till skada. Och en lika viktig del i laget är du som kund – därför ser vi alltid till att lyssna, vara nyfikna och ha en nära dialog med dig.

Taiga

Att förstå vad som verkligen krävs av dig, ditt uppdrag och din utrustning, det är kärnan i Taigas filosofi. Vi utvecklar funktionella arbetskläder för dig som arbetar i världens mest krävande klimat. För att du ska komma rätt klädd och rätt förberedd. Till varje uppdrag.

Varje söm, ficka och funktion i ett plagg från Taiga är resultatet av ett unikt engagemang och flera års arbete. Utvecklingen sker i nära samarbete med klimatfysiologer, materialutvecklare och dig som bär kläderna i ditt arbete varje dag. Vi tar inga genvägar.

Resultatet är funktionella arbetskläder utvecklade med en verklig förståelse för vad som krävs för att hålla dig torr, varm och skyddad. Så att du kan fokusera på din uppgift, oavsett förutsättningarna. Det är ett uppdrag vi tar på största allvar. Så att du kan komma förberedd till ditt.

International Carbide Technology

International Carbide Technology

We are a networking solution provider within fire safety where challenges, creativity and innovation meet. With almost 20 years of experience and an end-user focus we offer constant improvement through close collaboration with researchers, designers and engineers. We call our intelligent fire safety concept INCA WFS®.

Dafo Brand

Dafo

Vi erbjuder, levererar och underhåller rätt brandskydd för varje anläggning, livräddande insatsmateriel åt räddningstjänst, efterfrågad och profilerad teknologi till återförsäljare samt genomför utbildningar och service mitt i företag och organisationer. Vi visar vägen mot ett hållbart brandskydd!

Brinab

Vår målsättning att alltid ha ett komplett sortiment inom brandskydd, arbetsskydd och industriförnödenheter.

Svenska Brandslangsfabriken

Svenska Brandslangsfabriken AB (Svebab) är Nordens enda producent av rundvävd, flatrullad och formstabil vävslang. Vi finns i Skene, ca 3.5 mil söder om Borås. Vi är kända för vår brandslang över stora delar av världen, inte minst tack vare den kvalitet vi levererar. Med hjälp av vår erfarenhet och den kompetens vi samlat på oss under många år har vi kunnat utveckla våra slangar så att de idag håller absoluta högsta klass. Detta är också grunden till att vi lyckats utveckla slangarna vidare, så att de nu också klarar kraven inom många andra områden. Vi kompletterar också vårt sortiment med produkter från andra tillverkare och ställer då lika höga krav på våra underleverantörer som på oss själva vad gäller kvaliteten och snabb service. Vi väljer våra underleverantörer med största omsorg.

Fjallsta Fire Equipment

Skogsbrand 2024

Skogsbrand 2024 är en nationell konferens och mötesplats 20-21 mars som riktar sig till räddningstjänster, kommuner, länsstyrelser, skogsbolag, skogsentreprenörer, skogsstyrelsen samt övriga myndigheter och aktörer.

Kontakt

Har du några frågor eller behöver mer information så kontakta oss gärna.

Arrangörer

Skogsbrand 2024 arrangeras av Informationsbolaget i samverkan
med Räddningstjänsten Jämtland och MSB.

Hitta hit

Frösö Park Hotel
Cronstads väg 2
832 56 Frösön

© 2024  skogsbrand2024.se

På Skogsbrand2024.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt.
Vi använder också kakor för webbanalys för att göra webbplatsen bättre.

Jag godkänner alla kakor
Jag godkänner nödvändiga kakor